KindernevendienstPlus

KindernevendienstPlus
In de Bijbel staan veel spannende verhalen. Eén daarvan is zeker die van Jozef. Zijn broers konden hem niet uitstaan vanwege zijn mooie jas en zijn dromen. Hij belandde in de put, werd als slaaf verkocht en kwam zelfs in de gevangenis terecht. Maar God liet hem niet los en Jozef werd zelfs onderkoning van Egypte. Dit prachtige verhaal staat centraal tijdens de KindernevendienstenPlus dit seizoen!
 
De kinderen luisteren naar het verhaal, we zingen met elkaar én er is iets leuks te doen of te maken. Voor alle kinderen is er een zogenoemd herderstasje. Daar kunnen ze alles voor de kindernevendienst in bewaren.

De methode wordt gevolgd is Bijbel Basics van het NBG.

De kinderen kunnen vooraf gebracht en na de dienst weer opgehaald worden. De leiding is in handen van verschillende leden van de streekgemeente. Ook is er een aantal tieners die de kinderen helpen met bijvoorbeeld het knutselen.
 
De KindernevendienstenPlus beginnen op 14 oktober in Wilp. De volgende is op 2 december in Voorst.
Elke eerste zondag van de maand is er een gezinsdienst of een KindernevendienstPlus afwisselend in één van de drie kerken. Tijdens de overige dienst is er geen kindernevendienst.
 
Wil je meer informatie, neem dan contact op met kerkelijk werker Jacco Stijkel, 
 
 
Solid

Solid
Solid is de tienerclub van de streekgemeente. Elke veertien dagen komt deze club bij elkaar afwisselend in de Voorhof in Voorst en de Pompe in Wilp. Meestal op vrijdagavond, soms ook op zondagochtend.
 
De avonden zijn afwisselend en worden gevuld met leuke activiteiten, spellen en een verhaal uit de Bijbel. Daarnaast doen de tieners mee aan spectaculaire landelijke challenges en aan de Nacht zonder Dak, waarin ze een nacht slapen in een krotje om zo geld in te zamelen voor projecten die straatjongeren ondersteunen.
 
Solid is voor tieners van 12 tot 15 jaar. Wil je een keer komen kijken dan ben je altijd welkom.
 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met kerkelijk werker Jacco Stijkel, 06 10814690,