Kindernevendienstenplus over Jozef

Kindernevendienstenplus over Jozef
In maart, mei en juni zijn er kindernevendiensten plus. Dit zijn hele leuke speciale bijeenkomsten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De kinderen luisteren naar een verhaal, zingen met elkaar, knutselen en hebben vooral heel veel plezier samen. De kindernevendienst plus staat dit jaar in het teken van het verhaal van Jozef.

Op zondag 3 maart is er kindernevendienst plus in Wilp. Het verhaal gaat over de broers van Jozef die jaloers op hem zijn. Daarom gooien ze Jozef in de put.

De kindernevendienst plus is op zondag 5 mei in Voorst. Jozef is in Egypte. Hij maakt van alles mee: Jozef maakt snel promotie maar komt ook in de gevangenis terecht. In de gevangenis legt hij dromen uit.

Op zondag 2 juni is de kindernevendienst plus in Klarenbeek. Jozef is inmiddels onderkoning geworden van Egypte. Door een hongersnood komen ze broers in Egypte om graan te komen. En dan maakt Jozef zich aan hen bekend…

De kindernevendiensten plus worden gehouden vanaf 10.00 uur parallel aan de kerkdienst. De kinderen zijn dus niet eerst in de dienst.
 
terug